Home / Tur / Vit hva klokken er under turen

 

Om du er som meg, som liker å gå lange turer i skog og mark, hvor man kommer litt bort fra omverdenen og teknologi, har jeg et godt råd til deg. Alltid ha en velfungerende klokke med deg på tur! Plutselig mister telefonen strøm, og så har du ingen anelse om hva klokken er og når du burde begynne på tilbaketuren for å komme hjem før det mørkner. Det å ha en fungerende klokke kan virkelig være en livredder, spesielt om du går mye turer i vinterhalvåret, hvor man gjerne vil unngå å gå hjem i mørket eller sove ute.

En annen fordel er at moderne klokker ofte har tilleggsfunksjoner, slik som kompass, skritteller eller at den lyser i mørket. Disse funksjonene kan jeg love deg at du vil bli glad for. Kompasset kan hjelpe deg med å holde riktig kurs, skrittelleren er en morsom ting for å se nøyaktig hvor du har gått, og lyset hjelper virkelig for å se hva klokken er når det begynner å mørkne. Disse ekstrafunksjonene klokkene har er supre, for det betyr at du skal pakke og bære på mindre utstyr, da alt er på samme sted. Det er også en ekstra sikkerhet å ha, i tilfelle du igjen for eksempel har glemt kompasset hjemme, eller iPhonen ikke har mer strøm.

Når du skal velge en klokke spesielt for tur er kvalitet det viktigste du kan sammenligne og vurdere. Det hjelper ikke å ha en super fancy klokke om den stopper å fungere etter kort tid, eller om den ikke tåler en trøkk. Det kan også være en god idé å kjøpe klokken fra en forhandler hvor du får en garanti, slik at om det skjer noe vet du at du raskt kan få hjelp, og eventuelt en ny klokke eller reparert den gamle.

Et sikkert merke å velge  

Guess er et amerikansk motemerke som ble grunnlagt i 1981 av de fire Marciano-brødrene fra Marokko. Merket ble først kjent som et jeans-merke med høy kvalitet, men i dag har Gess et bredt sortiment med alt fra klær og sko til accessories.

I mer enn 25 år har Guess produsert klokker, noe som betyr at de har hatt mange år på å gjøre klokkene best mulig og med høy kvalitet. Guess´ klokker er kjent for å være fargerike med et eksklusiv design, men til en overkommelig pris. De fleste assosierer kanskje Guess med feminine dameklokker, og det er nok riktig at det er denne målgruppen Guess fokuserer mest på, men de har også et stort utvalg av andre klokker.

Hos Klokker365 kan du finne flotte herreklokker i maskulint design, og mer robuste klokker som er perfekte å bruke under fysiske aktiviteter. Til tross for at disse klokkene er mer robuste, er de fortsatt av en ypperlig kvalitet og med et flott design.

Kjøp billige Guess klokker online med garanti

Gjennom Klokker365 kan du kjøpe flotte Guess klokker online, i tillegg til mange andre kvalitetsmerker. Klokker365 er en autorisert forhandler med 100 % originale klokker, gratis frakt og 2 års garanti på alle kjøp. Klokker365 har Skandinavias største utvalg av klokker, og per dags dato kan du velge og vrake blant over 4600 forskjellige klokker. Det betyr at du kan finne en klokke til alle dine behov, enten der er dykker-, sports- eller luksusklokke du er ute etter.

 
Diese Seite teilen