Home / Tur / Nyt en Tv-kveld hjemme

 

Du får uten tvil en god filmopplevelse på kinoen, men noen ganger kan det være greit å se en film hjemme. Det er ikke alltid budsjettet strekker til en kinobillett for å se de nyeste Hollywood-blockbusterne, som også kan være ganske dyrt. I tillegg hvis du bor unna sentrum må du lete etter parkeringsplass eller planlegge hvordan du kommer deg til kinoen.

Et godt alternativ til kino er en filmkveld hjemme, som kan gi like god underholdning som en toppmoderne THX-kino. Tver har blitt mye billigere enn før, og nå kan du også få kjøpt tver med 3D-funksjon.

Leie film på nett

Det enkleste er å leie en film på nett, og hvis du abonnerer på populære strømmetjenester som Netflix eller ViaPlay får du et godt utvalg av både filmer og tv-serier. Men før du inviterer venner og legger frem snacks og drikke, bør du sørge for at det tekniske er i orden. Så du ikke tilbringer kvelden på finne ut hvordan Chromecasteren fungerer eller hvorfor du ikke kan koble Smart-Tven til Internett.

Hvis din internetthastighet ikke er på topp kan du laste ned filmene på forhånd. Mange strømmetjenester tilbyr denne funksjonen ellers kan du la filmen bufre litt på forhånd. Du vil helst ikke at filmen stanser opp eller hakker når du skal se den.

Fotballkamp med gutta

Hvis du er fotballinteressert kan du invitere gutta å se på kamper med deg. Mange strømmetjenester gir deg tilgang til alle toppkamper og ligaer. Hvis du vil gjøre det ekstra spennende kan du også gamble på favorittlaget ditt. Hvis du vil ha høy kvalitet live betting bør du sørge for at alle har wifi, dvs. kan logge inn på hjemmenettverket ditt. Slik at alle kan gamble med sine smarttelefoner.

Hvis du vil se oddsen i sanntid kan det også være lurt å rigge opp en ekstra skjerm. Det trenger ikke å være noe stort, f.eks. en laptop med grei størrelse eller bare et nettbrett for vise oddsen på din favoritt bettingside. Da kan alle følge med på kampen samtidig som de ser statistikk og annen kampinfo bli oppdatert.

Godt lydanlegg

De fleste moderne Tver i dag har utsøkt lydkvalitet. Men hvis du vil sikre deg en surround-opplevelse bør du investere i eksterne høyttalere som kan plasseres rundt i stua. Når du spiller oddsspill og ser på fotballkamper vil det føles som du sitter i publikumstribunen. Et godt surroundanlegg gjør også filmopplevelsen mye mer spennende, særlig hvis du også ser på en 3D-film.

 
Diese Seite teilen