Home / Tur / Hold tritt med solen

 

Vi eventyrere er avhengige av gode hjelpemidler og utstyr for å få mest mulig ut av turen, for det er ikke noe som ødelegger en tur mer enn utstyr som ikke holder det de lover og ikke gjør som de skal.

Klokker er et hjelpemiddel jeg har begynt å bruke mer på de siste turene mine. Det er virkelig undervurdert hvor mye det kan hjelpe på planleggingen og utførelsen av en tur om man underveis kan se om man holder tidsskjemaet. Det er også fint å vite hvor mange timer man har igjen med sollys, slik at man kan planlegge den resterende turen ut ifra dette, for på den måten unngå å gå i mørket.

For meg er det viktig å ha en kvalitetsklokke når jeg er på tur, slik at jeg vet at den fungerer perfekt gjennom hele turen, og at den ikke plutselig slutter å fungere. Seiko har blitt et av mine favorittmerker når det gjelder både turklokker og klokker til vanlig bruk.

Et av verdens beste klokkemakere

Seiko ble grunnlagt i 1881 av Kintarō Hattori  i Japan, noe som betyr at merket har hatt over 100 år på å utvikle og forbedre seg. Dette har resultert i at Seiko anerkjennes som et av de beste og mest velansette merkene på markedet. Seiko er kjent for sin sans for kvalitet og presisjon, noe som kan ses i produktene og salgstallene deres – de er nemlig et av de mest solgte klokkemerkene gjennom tidene.

Seiko var det første merket til å introdusere quarts-klokker, og blir ofte brukt som offisiell tidtaker under store idrettsarrangementer, slik som OL og VM. Dette viser kvaliteten, presisjonen og den nyskapende tankegangen bak Seiko-klokkene. Det er virkelig en klokke man kan regne med, og som er av en så høy kvalitet at klokken vil kunne brukes i mange år.

Seiko-klokkene har en desidert lavere feilprosent i sine ur enn mange av konkurrentene. Dette kan komme av at Seiko, som ett av de eneste merkene i verden, produserer alle sine klokker og urverk på sine egne fabrikker; alle delene som brukes i klokkene, til og med oljen som brukes som smøring, produseres i Seikos egne fabrikker. På den måten kan de sikre seg at alt går som det skal, og at, alt ned til den minste detalj, er full av kvalitet. Dette gjør Seiko til et veldig trygt valg.

Seiko har gjennom sine 136 år produsert mange forskjellige klokker, både meksikanske ur og quarts-klokker, i varierende prisklasser; fra US$ 50 til US$ 100 000. Seikos ur har mange forskjellige egenskaper, og kommer i flere forskjellige modeller, men de har alle fem grunnleggende egenskaper: støtsikker, vanntett, automatisk, og dag- og datovisning.

Kinetic-klokkene er de mest solgte Seiko-klokkene, da disse kombinerer de selvopptrekkende egenskapene som finnes i en automatisk klokke, og med quarts-klokkenes nøyaktighet. Det er heller ikke batteri i de mekaniske klokkene, da de heller er drevet av bevegelsene til bæreren. Dette gjør klokkene populære da de for eksempel ikke vil stoppe og skal ha byttet batteri, noe som er et irritasjonsmoment ved mange andre klokker.

Seikos forskjellige bruksområder

Seiko kommer i mange forskjellige utforminger, og med forskjellige bruksområder. Man kan blant annet få Seiko-klokker som dykkerklokker og pilotklokker, og selvfølgelig i mange forskjellige farger og materialer. På den måten kan man finne en kvalitetsklokke som er perfekt for din livsstil.

Seiko har lansert en serie kalt “Seiko 5 Sports”, som er spesielt laget for aktive mennesker som ønsker et eventyr eller to. I denne serien kan man finne “Marine concept” som er dykkerklokker, “Aviator concept” som er klokker inspirert av flyvning, og “Explorer concept” som er klokker for de som er aktive på land. Seiko har, i de siste 50 årene, satt standardene for dykkerklokker, og Seiko 5 Sports tilbyr klokker til både amatører og profesjonelle dykkere, uten å diskriminere på kvalitet og funksjoner. Seiko 5 Sports har også klokker som er perfekte for eventyr på land. Klokken er utholdende og tåler en støyt, og de gir deg alltid nøyaktig tid, slik at du alltid vet hva klokken er, for den måten å kunne følge turens tidsskjema. Klokken er også selvlysende i mørket, noe som kan være praktisk når dag blir til natt.

Hos Uniwatches kan du finne Seiko klokker til lave priser. Uniwatches er en nettbutikk lokalisert i Danmark, som spesialiserer seg på originale kvalitetsklokker. De selger klokker med 2 års garanti, gratis frakt og med de beste prisene på markedet. Uniwatches forhandler under danske lover, slik at du på den måten kan være trygg på at det produktet du får, er 100 % original.

Uniwatches har et utrolig stort utvalg, ikke bare av Seiko klokker, men også av de største merkene på markedet, i tillegg til de litt mindre. Deres utvalg vokser også daglig, noe som betyr at du vil kunne finne en ny favoritt nesten hver gang du klikker innom.

 
Diese Seite teilen