Home / Uncategorized / Grillsesongen er i gang!

 

Hei alle grillkonger der ute!

Nå som det begynner å gå mot sol, sommer og grillsesong, tenkte jeg å skrive et innlegg om forskjellige griller og -utstyr. Jeg synes nemlig det er viktig å velge det riktige utstyret, uansett aktivitet, og derfor har jeg bestemt meg for å lage en liten utstyrsguide omkring grilling.

Når man skal grille kommer det jo litt an på i hvilke områder man skal grille i, når man skal velge en grill: avhengig av om det er på terrassen eller i marka du skal grille, skal du jo ha litt forskjellig utstyr. Om du skal på tur, men ikke er så glad i engangsgrillen, finnes det mange fine alternativer:  Napoleon bærbar gassgrill fra Bauhaus er et eksempel på en god bærbar grill. Denne er liten og nett, med to brennere i rustfritt stål, og med praktiske sidehåndtak og en størrelse som passer perfekt i bagasjerommet.

På terrassen er det større muligheter og utvalg av griller. Grillene kommer i alle størrelser og prisklasser, så det er bare å velge og vrake etter ønske. Noe som er lurt å finne ut før du kjøper, er om du vil ha gass-, kull- eller elektrisk grill. Det er både fordeler og ulemper ved alle griller, så derfor går det mye på smak og behag.

Fordelen med å velge en gassgrill er at er rask å starte opp og blir fort varm, slik at man kan begynne og grille med en gang. Den skal dog helst stå litt i le, sånn at vinden ikke kommer og ødelegger. Kullgriller bruker litt lenger tid på å varmes opp, men fordelen med denne er til gjengjeld smaken man får. De som har prøvd kullgrill én gang, synes aldri pølsene smaker det samme ved bruk av en annen type grill. Den røkte smaken og lukten av kullet er noe mange setter pris på ved grillingen. Den elektrisk grillen er perfekt for dem som bor i en byleilighet, da mange bygårder og borettslag forbyr bruk av kull- og gassgriller på grunn av brannfare. Denne type grill er også et populært valgt for camping- og båteiere, da en elektrisk grill røyker mindre enn andre type griller og er ofte lettere å oppbevare.

Det finnes et utrolig stort utvalg av griller, i ulike modeller og prisklasser. Det er derfor viktig å tenke over hvilke preferanser og hvor stor plass du har, før du velger å kjøpe en grill. Videre er det også lurt å finne ut hvilken pris du vil legge deg på, da griller kan komme i alle prisklasser. Du kan se dette på bl.a de mange el-gassgrillene fra Bauhaus, eller noen av de andre typene de har.

Jeg kan varmt anbefale Bauhaus når det kommer til både kvalitet og pris på griller. De har også en god kundeservice og er flinke til å hjelpe med ulike problemer som måtte oppstå.

Lykke til med valg av grill, og måtte du få en god og solrik grillsesong!

 

 
Diese Seite teilen