Home / Tur / DNT – ikke alltid hva du tror det er

 

Søkte på DNT (Den Norske Turistforening) forleden, bare for å se hvor de har hyttene sine. Søk på forkortelsen ga meg Den Norske Totalavholdsselskap, ikke helt det jeg var ute etter. Hytter til fri bruk hadde de heller ikke.

Den riktige siden er selvsagt denne. Turistforeninga er et gjeng jeg har repsekt og sansen for. De gjør et arbeid som kommer alle turinteresserte til gode. Oversikten over hytter er til å drømme seg bort i. Selv om man legger ut på tur med telt i sekken, er det noen ganger lurt å sjekke hvor DNT har hyttene sine i nærheten. I tilfelle ruskevær og slikt. Medlemsskap i foreninga er ikke bare nyttig for deg selv, men du støtter opp om et godt arbeid også. jeg fikk mitt medlemsskap i julegave :)

Demmevasshytta var den første hytta til DNTjeg overnattet på:

DMH

 
Diese Seite teilen