Home / Uncategorized / Bitt av VM- feberen

 

Har dere opplevd det før? At et fenomen fører til at hele verden din blir snudd på hodet, og at hverdagen nesten bare dreier seg om dette fenomenet? Det har jeg, og fenomenet heter VM i fotball.

Først vil jeg gjerne presentere meg selv; jeg heter Hanne Slåtten og vil ønske alle lesere hjertelig velkommen til denne bloggen! I framtiden har jeg planer om å skrive om sport og utstyr, fordi det er min helt store interesse. Det gleder jeg meg masse til, og ikke minst, til å lese kommentarene deresJ

Tilbake til fotball i VM

Etter et par dager med spennende kamper i et tropisk klima, sambamusikk og dansende mennesker i TV´en, fikk jeg selv idèen om å kjøpe meg noe sportsutstyr som passer til VM. Dette ville jeg også gjøre fordi jeg har spilt fotball i min barndom/ungdom, og VM i fotball inspirerte meg enormt til å ta opp igjen denne hobbyen. Det var et faktum: Jeg var blitt bitt av VM-feberen.

Priser og sammenligning på nettet

Som sagt, så gjort. Etter en del surfing på nettet og sammenligning av priser og vurderinger av andre kjøpere, bestemte jeg meg for følgende utstyr: En nøkkelring med logoet fra VM i Brasil til 3,99 US Dollar og en fotball med logoet «FIFA World Cup Event Soccer Ball» til 19,99 US Dollar fra butikken Official FIFA Online Store, en gul Adidas T-skjorte med logoet «FIFA World Cup Brazil Feel Good Event» til 25 US Dollar fra butikken Dick`s sporting goods og til sist, fotballsko fra Select fra onlinebutikken: http://www.unisportstore.no/fotballsko/

Det var en stor dag da varene ble levert på døra. Nå skulle fotballutstyret testes. Det viste seg å være i god stand og jeg var fornøyd med alle varene jeg hadde kjøpt. Nå gjenstod det bare å gå ut og prøve det nye, flotte utstyret og å glede seg til de neste dagene for å se Ronaldo, Messi og Robben drible seg over banen.

 
Diese Seite teilen